کانال تلگرام شرکت آوان مشرق زمین Telegram.me/avanmz        

 
 
The simple style of the replica rolex watch is often not as complex mechanical breitling replica watches pleasing charm, but simply that its style is equally intriguing. Simple style swiss replica watches like the spring rain, and silent, can cause the infinite daydream and fun people. Today we recommend three men's watch,and everyone together to taste the charm of replica watches uk simplicity.
اعضا
E-mail
کلمه رمز
» كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟
» عضويت کاربران جديد

محصولات

دسترسی سریع

با ما تماس بگيريد


05132212030
05132216338


مشهد .امام خمینی 5 پلاک 10/5

avanmz@

avanmz@yahoo.com

05132231320



گوجه فرنگی بنفش

گوجه فرنگی های بنفش رنگ و مبارزه با سرطان

    آنتوسیانین ها رنگینه های کوچک و در آب حل شونده ای هستند که بسته به میزان اسید موجود در آنها ، گیاه را به رنگ قرمز، آبی و یا بنفش در می آورند . قره قاط و بادمجان بنفش و پرتقال خونی رنگ خصوصیات رنگی خود را تا حدودی از این مواد شیمیایی می گیرند . آنتوسیانین ها هم چنین به عنوان آنتی اکسیدان نیز عمل می کنند بدین معنی که از انجام واکنش های اکسیداسیون جلوگیری می کنند و یا سرعت آنرا کاهش می دهند . در یک قیاس متابولیکی ، اکسیژن که برای زندگی مورد نیاز است می تواند با درگیر شدن در واکنش های اکسیداسیون که مقادیر زیادی رادیکال های آزاد واکنشی و مولکول اغلب سمی آزاد می کند ، به سلول ها صدمه وارد کند .  

   غذاهای غنی از آب و آنتی اکسیدان های قابل حل در چربی بهترین نوع محافظت در برابر بیماری به شمار می آیند . گوجه فرنگی غنی از لیسوپن ، آنتی اکسیدانی حلال در چربی است اما حاوی مقادیر کمی از آنتی اکسیدان های حل شونده در آب می باشد که بیشتر آنها در پوست گوجه فرنگی وجود دارند (2).

   در تحقیقات منتشر شده در مجله بیولوژی امروز، ماده آنتوسیانین به عنوان عامل کند شدن فرآیند بیش از حد رسیده شدن گوجه فرنگی های بنفش عنوان شده است که موجب می شود زمان نگهداری آن طولانی بوده و مزه به طور کامل بدست آید.

   آنتوسیانین در پرتقال خونی، گیلاس، توت فرنگی و سایر خوراکی‌های قرمز و بنفش رنگ مانند چای ترش یافت می‌شود و این احتمال وجود دارد که این ماده میزان خطر ابتلا به عوارض قلبی و چاقی مفرط را کاهش دهد. انواع مختلفی از رژیم‌های غذایی ویژه لاغری وجود دارد که در همه آنها ادعا شده رعایت آنها باعث می‌شود افراد وزن کم کنند.

 محققان همچنین دریافتند که گوجه فرنگیهای بنفش کمتر از گوجه فرنگیهای قرمز مستعد ابتلا به بیماریهای پس از برداشت هستند، یکی از مهمترین بیماریهای پس از برداشت کپک خاکستری است که توسط قارچ  " Botrytis cinerea " ایجاد می شود (1).

 مارتین و همکاران وی به اضافه کردن دو ژن از گیاه گل میمون Antirrhinum majus به گوجه فرنگی نوع میکرو تام سطح آنتی اکسیدان های حل شونده در آب را افزایش دادند .

   سلول ها آنتوسیانین ها را از طریق فرآیندی چند مرحله ای تولید می کنند که در آن ماده شیمیایی آمینو اسید فنیلالانین دقیقاً به همان روشی که در تکه دوزی ها به وسیله متصل کردن و اصلاح تکه های مختلف درست می شود ، با موفقیت اصلاح می شود .  

   هر مرحله از این اصلاحات توسط ژن های مشخصی به فعالیت می افتند و بیش از 12 ژن مسیر کلی را تنظیم می کنند . این ژن ها به طور معمول در گوجه فرنگی ها یافت نمی شوند به همین دلیل آنتی سیانین های کمی تولید می شوند . هر چند دو ژن گل میمون اضافه شده توسط محققان ، تنظیم کننده های اصلی تولید آنتوسیانین ها به شمار رفته و ژن های غیر فعال موجود در گوجه فرنگی ها را که برای تولید آنتو سیانین ها مورد نیازند فعال می کنند .  

   رنگ بنفش نشانه آن است که اصلاحات ژنتیکی با موفقیت روبرو شده اند . محققان این مطلب را با اندازه گیری سطح آنتوسیانین ها در پوست و گوشت گوجه فرنگی تایید کرده اند . به طور میانگین 2.83 میلی گرم آنتوسیانین در هر گرم گوجه فرنگی های بنفش رنگ وجود دارد . بر اساس گزارش ها در گوجه فرنگی های اصلاح نشده ، آنتوسیانین ها تقریباً غیر قابل شناسایی بوده اند .

 

آیا گوجه فرنگی های بنفش رنگ می توانند مانع از سرطان شوند ؟

   آنتی اکسیدان ها در آزمایشگاه ها آثار سلامت بخشی را از خود نشان می دهند اما دانشمندان هم چنان باید مزیت های محسوس آنها را در مطالعات انسانی نیز به نمایش گذارند .  

   مارتین و همکاران وی به بررسی این موضوع پرداختند که آیا گوجه فرنگی های بنفش رنگ آنها واقعاً توانایی پیشگیری از بیماری های مزمن را دارا هستند یا خیر . محققان در مطالعه ای آزمایشی ، گونه شناخته شده ای از موش های مستعد به سرطان را انتخاب کرده و به وسیله مهندسی ژنتیک به سرعت تومورهای طبیعی را در بدن آنها ایجاد و به آنها رژیم های غذایی حاوی پودر گوجه فرنگی دادند .

   موش های مستعد سرطان با رژیم غذایی شامل 10 درصد پودر گوجه فرنگی قرمز رنگ طول عمری 142 تا 146 روزه داشتند . در مورد رژیم های غذایی با گوجه فرنگی بنفش رنگ موش ها 30 درصد بیشتر یعنی با میانگین 182 روز زنده ماندند . محققان هم اکنون در حال بررسی این مساله هستند که آیا آنتوسیانین های خالص شده از تاثیر مشابهی برخوردار می باشند یا خیر.

   گوجه فرنگی بنفش رنگ غنی از آنتوسیانین اولین نمونه گیاه اصلاح شده ژنتیکی با خصوصیتی است که "به درستی مزیت های بالقوه ای را برای تمامی مصرف کنندگان ارایه می دهد . " گام بعدی انجام مطالعاتی بر روی انسان هاست تا مشخص شود که آیا می توان سلامتی را از طریق استراتژی های دارویی رژیم های غذایی پیشگیری کننده ایجاد نمود (2).

    منبع:

1)      http://www.bultannews.com

2)      هفته نامه خوشه، شماره266(91)، اسفندماه

1390