کانال تلگرام شرکت آوان مشرق زمین Telegram.me/avanmz        

 
 
The simple style of the replica rolex watch is often not as complex mechanical breitling replica watches pleasing charm, but simply that its style is equally intriguing. Simple style swiss replica watches like the spring rain, and silent, can cause the infinite daydream and fun people. Today we recommend three men's watch,and everyone together to taste the charm of replica watches uk simplicity.
اعضا
E-mail
کلمه رمز
» كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟
» عضويت کاربران جديد

محصولات

دسترسی سریع

با ما تماس بگيريد


05132212030
05132216338


مشهد .امام خمینی 5 پلاک 10/5

avanmz@

avanmz@yahoo.com

05132231320



آبدار اما بی مزه

علت آبدار بودن و بی مزه بودن میوه ها و سبزیجات گلخانه ای

مقدمه :

تولید در گلخانه ها اغلب تحت شرایط کمبود نور و رطوبت بالا و تجمع عناصر غذایی صورت می گیرد در این شرایط میوه ها درشت تر شده و جذب آب در میوه زیاد می شود و اصطلاحا آب کشیدگی میوه بالا تر می رود و میوه ها آبکی می شوند و به دلیل رقیق شدن قندهای داخل آن طعم شیرین آن ها کاهش می یابد .

گلخانه :

شرایط محیط گلخانه از جمله مصرف کودهای نیتروژنی و کمبود نور(تابش مستقیم خورشید ) باعث تجمع نیتروژن در بافت های میوه می شود همان طور که می دانیم نیتروژن از اجزای مهم پروتئین ها و پروتئین ها از ترکیبات مهم رنگریزه ها (رنگدانه ها) هستند که باعث رنگ در میوه ها می شود .

برای نمونه :

رنگ قرمز توت فرنگی به دلیل وجود همین عنصر می باشد . نیتروژن باعث بی مزه شدن میوه ها می شود . از طرفی تجمع آن در بافت های میوه ها و سبزیجات باعث ایجاد بیماری در انسان بخصوص سرطان دستگاه گوارش می شود .

به تولید کنندگان محترم در محیط بسته توصیه می شود :

جهت ترد شدن میوه های گلخانه ای حتی الامکان از آبیاری بیش از اندازه خودداری شود برخی از زارعین قبل از برداشت جهت افزایش رشد و وزن میوه بوته ها را آبیاری می کنند که این موضوع باعث آبکی شدن بیشتر میوه ها از جمله خیار می شود .

استفاده از کودهای شیمیایی به خصوص کودهای نیتروژنی باید بهینه و به اندازه مصرف شود تا مشکلات بی مزه شدن میوه ها و تجمع نیترات در بافت های میوه کاهش یابد . همچنین برای حداقل بودن تجمع نیترات در بافت های میوه ها باید سعی شود میوه ها در هنگام ظهر برداشت شود . زیرا در طی روز نیتروژن به مصرف اعمال حیاتی گیاه رسیده و کمتر تجمع اتفاق می افتد .

نکته  :

از مصرف بی رویه کود و سم در زمین و آب پرهیز کنید و به جای آن فکر کنید که چگونه زمین تان را بارور نگه داشته و از علم روز استفاده کنید . از تقلید نا آگاهانه در مصرف بی رویه سموم خودداری کنید .

چند توصیه به مصرف کننده میوه ها و سبزی ها :

1-     از مصرف سیب زمینی و پیاز بزرگ تر از حد معمول ، به دلیل زیاد بودن نیترات آن خودداری فرمایید .

2-     از مصرف سیب درختی و خیار که شکل زیبایی دارد خودداری کنید . سیب درختی و خیار غیر متعارف بهتر است .

3-     در مصرف خربزه دقت فرمائید که از زمان سم پاشی آن 20 روز گذشته باشد .

4-     از محل تولید سبزی ها اطمینان داشته باشید که درمسیرهای آب های آلوده و یا پس آب و فاضلاب شهری نباشد .  

5-     ترک خوردگی وشکاف در سیب زمینی ، یکی از عوامل مصرف بیش از اندازه کود است ، پس لازم است در انتخاب سیب زمینی دقت کنیم .

6-      از پیازهایی استفاده کنید که فشردگی برگ های آن زیاد باشد و جوانه انتهایی سبز نداشته باشد .

 

منبع: مجله خوشه، شماره 105، اردیبهشت 1392